Derin Gündem
HV
19 MART Salı 13:51
Advert

Rize'de 'sınav kaygısı' konferansı

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi tarafından Şehit Erhan Dural Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi ve Şehit Onur Kılıç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, kişisel gelişim ve iletişim uzmanı Özgenur Reyhan Güler’in katılımıyla “Kazanan Gençlik; Sınav kaygısı ve stresi yenmek” konulu konferanslar düzenlendi.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 08-03-2023 18:25   Güncelleme : 08-03-2023 18:25
Rize'de 'sınav kaygısı' konferansı

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen’in de katıldığı konferanslarda öğrencilerin başarılı olma yolunda karşılaştıkları kaygı ve stresle nasıl başa çıkabilecekleri hakkında bilgiler aktarıldı.

Geçmiş tarihte yaşanan olayın öyküsü ile İspanya’ı fetih etmek için ordusuyla karaya çıkan Tarık Bin Ziyad’ın gemilerini yakıp askerlerini başarıya ve kazanmaya motive etmesini örnek veren Özgenur Reyhan Güler, öğrenme, çalışma ve başarılı olmak ile ilgili konularını detaylı olarak öğrencilere aktarıldı.

Başarılı insanların çok çalışan ve başarmak için deneyen insanlar olduğunu aktaran Güler, başarılı insanların başarısızlıklara uğrayarak hatalarından edindiği derslerle başarıya ulaştığını belirtti. Program sonunda Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin tarafından günün anısına Özgenur Reyhan Güler’e çiçek takdim edildi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR