Derin Gündem
HV
19 MART Salı 09:27
Advert

Muğla'da İYİ Partili kadınlardan 'ulusal' çağrı

İYİ Parti Muğla İl Kadın Politikaları Başkanlığı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla deprem bölgesinde zor şartlarda yaşamını sürdürmeye çalışan kadın ve çocukların ihtiyaçlarını gidermek için siyaset üstü 'Ulusal Birlik' destek çağrısı yaptı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 08-03-2023 14:49   Güncelleme : 08-03-2023 14:49
Muğla'da İYİ Partili kadınlardan 'ulusal' çağrı

 İYİ Parti Muğla İl Kadın Politikaları Başkanı Gülgün Çolakoğlu imzasıyla  ″Depremden Etkilenen Tüm Kadınlar ve Çocuklar İçin Ulusal Destek Çağrısı″ konulu yazılı açıklama yapıldı.

Çolakoğlu, afet bölgesinde bulundukları sürece yaptıkları gözlem ve tecrübeleri paylaşarak, özellikle kadınların, çocukların ve engelliler olmak üzere tüm kırılgan grupların tuvaletlere, hijyen malzemelerine erişmekte, mahremiyetlerini korumakta zorlandıklarını gördüklerini söyledi.

″KADINLAR VE ÇOCUKLAR SİYASİ ÇIKARLARIN MALZEMESİ OLAMAZ″

Enkazdan kurtarılan ancak sonrasında nerede olduğu bilinemeyen ve bulunamayan çocukların varlığına dikkati çeken Gülgün Çolakoğlu, ″Başta Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olmak üzere hiçbir devlet kurumu kamuoyunun bu sorunlarına çözüm üretememiştir. Hükümetin deprem ile mücadelede nasıl enkaz altında kaldığına hep birlikte şahit olduk. Bu önemli ve anlamlı günde İYİ Parti olarak; bölgede büyük bir özveriyle çalışan sivil toplum örgütlerine, kamunun tüm ilgili kurumlarına, siyasi partilere, özel sektöre, üniversitelere ve yerel yönetimlere birlikte çalışmaya. Parti olarak bu çağrımızı, bölgede yaşayan kadınlar ve gelecek mirasımızı devralacak çocuklarımız için yapıyoruz. Kadınlar ve çocuklar, siyasi çıkarların malzemesi olamaz. O nedenle İYİ Parti olarak ilgili tüm birimlere, her türlü partizanlıktan uzak, “kadınlar ve çocuklar için bir araya” gelebilmek adına ulusal destek çağrısı yapıyoruz. Gün, birliktelik ve dayanışma günüdür.” değerlendirmesinde bulundu.

 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR