Derin Gündem
HV
29 MART Cuma 00:52
Advert

MARMARAEREĞLİSİ 10 MART OTOGAR BİNASINA KAVUŞUYOR

Tekirdağ’ı daha ileri taşıyacak yatırım ve projelerine devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Marmaraereğlisi Otogar ve Hizmet Binası, 10 Mart Cuma günü saat 15.00’te düzenlenecek törenle vatandaşların hizmetine sunulacak.

YEREL
Giriş Tarihi : 07-03-2023 17:53   Güncelleme : 07-03-2023 17:53
MARMARAEREĞLİSİ 10 MART OTOGAR BİNASINA KAVUŞUYOR

Marmaraereğlisi ilçesi Bahçelievler Mahallesinde bulunan Marmaraereğlisi Otogar ve Hizmet Binası 2367,59 m² inşaat alanına sahip. Bodrum kat, zemin kat ve normal kattan oluşan Otogar ve Hizmet Binası otogar hizmet binası, TESKİ Hizmet Binası ve İtfaiye Hizmet binası olmak üzere 3 ayrı fonksiyona sahip. Otogar hizmet binasında; yazıhaneler, satış alanı, mutfak, depo ve tuvaletler, Teski hizmet binasında; bekleme ve ödeme alanı, fuaye alanı, ofisler, toplantı odası, tesisat mahalleri, güvenlik ve depo alanları, çay ocağı, sığınak, İtfaiye hizmet binasında itfaiye araçları garaj alanı, ofisler, proje grubu odası, dinlenme ve giyinme alanı, kafe, mescit ve tuvaletler yer alıyor.

Başkan Albayrak, “Marmaraereğlisi’ne Uzun Yıllar Hizmet Edecek Önemli Bir Projeyi Hayata Geçiriyoruz.”

Marmaraereğlisi Otogar ve Hizmet Binası’nın ilçede önemli bir ihtiyacı karşılayacağını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Marmaraereğlisi, yaz aylarında nüfusu artan ilçelerimizden biridir. Otogar binamızı hayata geçirirken bu durumu göz önünde bulundurduk. Bu nedenle Marmaraereğlisi Otogar ve Hizmet Binamızın ilçemize uzun yıllar hizmet edecek önemli bir proje olduğunu düşünüyorum. 17.763.490,23 TL sözleşme bedeline sahip olan Marmaraereğlisi Otogar ve Hizmet Binamızın açılış törenine tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.”

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR