Derin Gündem
HV
19 MART Salı 11:34
Advert

Manisalı öğrencilerden Saruhanlı AAT’yi inceleme

Her yaştan öğrencinin gelişimine ve çevre bilincinin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla Manisa'da Saruhanlı Atıksu Arıtma tesisini öğretmenleriyle birlikte inceleyen öğrenciler, şehrin ve insan sağlığı için önemli bir yere sahip olan atıksu arıtma tesisleri hakkında detaylı bilgiler aldı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 08-03-2023 13:37   Güncelleme : 08-03-2023 13:37
Manisalı öğrencilerden Saruhanlı AAT’yi inceleme

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Atıksu Arıtma Tesislerinin önemi ve işleyişi hakkında düzenlediği eğitim gezilerine devam ediyor.

Bu doğrultuda MASKİ yetkilileri Saruhanlı Atıksu Arıtma tesisinde Adiloba Ortaokulu 7. Ve 8. Sınıf öğrencilerini ve öğretmenlerini ağırladı. Öğrenciler, Atıksu Arıtma Dairesi yetkili personeli ve öğretmenleri ile birlikte Atıksu Arıtma Tesisini yakından görme fırsatı bulurken tesisin şehrimiz ve insan sağlığı için ne denli önemli olduğunun bilincine vardılar.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, il genelinde inşa ettikleri ya da işletmesini devraldıkları Atıksu Arıtma Tesisleri Manisa’nın geleceğine yapılan en büyük yatırımlar olduğunu belirterek, ″Gediz ve Bakırçay Havzalarını özlenen eski günlerine kavuşturmak için başarılı bir şekilde işlettiğimiz tesislerimizde siz değerli öğrencilerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Teknik personelin ev sahipliği yaptığı gezide verilen teknik bilgileri pür dikkat dinleyen öğrenciler, ziyaretten memnun kaldıklarını belirterek MASKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür etti.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR