Derin Gündem
HV
19 MART Salı 09:43
Advert

Manisa'da minik sporculara çevre bilinci

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, miniklere çevre bilinci aşılamak amacıyla hayata geçirdiği eğitim faaliyetlerine, Manisa Futbol Kulübü Akademisi sporcularıyla devam etti. 50 öğrenci çevre kirliliği, gürültü kirliliği, geri dönüşüm, çöplerin ayrıştırılması, atık yağlar, atık piller, iklim değişikliği, sıfır atık gibi konularda bilinçlendirildi.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 10-03-2023 15:20   Güncelleme : 10-03-2023 15:20
Manisa'da minik sporculara çevre bilinci

 Çocuklarda ve gençlerde çevre bilinci oluşturmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki okul ve kurumlarda eğitim ve kurs alan öğrencilere yönelik eğitimlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Manisa Futbol Kulübü Akademisi’nde eğitim gören 50 sporcuya çevre bilinci eğitimi verdi.

Çevre Mühendisleri Güler Artan, Tuğçe Bitgül ve İlyas Dalgıç tarafından minik sporculara çevre kirliliği, gürültü kirliliği, geri dönüşüm, çöplerin ayrıştırılması, atık yağlar, atık piller, iklim değişikliği, sıfır atık gibi önemli çevre konularında bilgiler aktarıldı.

Düzenlenen eğitimle çocuklar, çevre bilinci noktasında önemli kazanımlar sağladı. Eğitim sonunda minik sporculara hediye takdiminde bulunuldu.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR