Derin Gündem
HV
19 MART Salı 06:11
Advert

Malatya'da Kılıçdaroğlu'ndan 'Güzelbahçe Konteyner Kent'e ziyaret

Güzelbahçe Belediyesi’nin Malatya Yeşilyurt Aşağıbağlar Mahallesine kurduğu konteyner kenti 13. Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ziyaret etti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 10-03-2023 15:43   Güncelleme : 10-03-2023 15:43
Malatya'da Kılıçdaroğlu'ndan 'Güzelbahçe Konteyner Kent'e ziyaret

13. Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Veli Ağbaba, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş birlikte Malatya Yeşilyurt'ta İzmir Güzelbahçe Belediyesi'nin kurduğu konteyner kenti ziyaret etti.

Konteyner kente girişte Güzelbahçe Belediye Başkan Mustafa İnce tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirterek çalışmalardan ötürü teşekkür etti.

Bölgedeki çalışmalarla ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Mustafa İnce, söz konusu bölgeye 35 personelle hizmet verdiklerine dikkati çekerek, ″1500’e yakın depremzede vatandaşımıza yemek veriyoruz. Bu her gün sabah kahvaltı, öğlen ve akşam yemeği olarak devam ediyor. 85 konteyneri kurduk hazır. Hedefimiz 250 konteyner. Yaklaşık 500 depremzede vatandaşımız yerleştirildi. Bu konteynerlerin alt yapı çalışmalarını bitirdik. Öncelikli olarak evleri tamamen yıkılmış vatandaşlar, engelli, şehit ve gazi yakınları, çocuklu aileler ilk önceliğimiz arasında. ‘Sosyal Market Çadırı’ kurduk. Gıda ürünlerinden, temizlik ürünlerine, hijyen ürünleri, çocuk bez ve mamaları ve bir çok ürüne kadar burada ihtiyaçlar var. Biz de bu eksiklikleri gördüğümüz için bu sosyal market çadırını kurduk. Vatandaşlarımız buraya gelerek tüm ihtiyaçlarını alabiliyorlar″ dedi.

Başkan İnce, ″Umarız bu kötü günleri hayatları boyunca bir daha hiç yaşamazlar. Biz gelen yardımları Güzelbahçe Yardım Toplama Merkezinde toplayıp direk burada depremzede vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz″ dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR