Derin Gündem
HV
19 MART Salı 13:57
Advert

Kahramanmaraş Milletvekili Aycan'dan personel alımı teklifi

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada deprem bölgesinde kalıcı kamu personeli alımı yapılmasında yarar olduğuna değindi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 08-03-2023 17:24   Güncelleme : 08-03-2023 17:24
Kahramanmaraş Milletvekili Aycan'dan personel alımı teklifi

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, “Deprem sonrası bazı kamu personeli depremden etkilenen ilini terk etmiş veya tayin istemiştir. Bu durum deprem illerinde çok ciddi kamu personeli ihtiyacını ortaya çıkarmıştır” dedi.

Milletvekili Aycan, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizde gerçekleşen bu depremde birçok kamu personeli de vefat etmiştir, bir çoğu ise depremde yaralanmıştır. Deprem sonrası bazı kamu personeli depremden etkilenen ilini terk etmiş veya tayin istemiştir. Bu durum deprem illerinde çok ciddi kamu personeli ihtiyacını ortaya çıkarmıştır. Şu an görevlendirmeyle gelen kamu personeli deprem illerinde hizmet yürütmektedir fakat deprem illerine kalıcı kamu personeli göndermek gerekir. Bu nedenle özellikle Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya’daki tüm kamu kuruluşları için belediyeler ve üniversiteler dâhil olmak üzere, özel olarak kamu personeli alımı yapılmasında yarar vardır. Şu anda da gelecekte de bu illerde kamu hizmetlerinin yürütülmesi için her zamankinden daha fazla kamu personeline ihtiyaç vardır. Bu illere özel kamu personeli alımı yapılması uygun olacaktır diyorum″.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR