Derin Gündem
HV
19 MART Salı 14:42
Advert

Kadın girişimcilere GKN Kargo'dan yatırım fırsatı

Türkiye’deki tüm şehirlerde kendi işini kurmak isteyen girişimci kadınlara karlı bir yatırım fırsatı sunan GKN Kargo, 2023 yılı sonuna kadar franchise bedelinde yüzde 30 indirim fırsatı sunuyor.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 08-03-2023 16:48   Güncelleme : 08-03-2023 16:48
Kadın girişimcilere GKN Kargo'dan yatırım fırsatı

 Ayrıcalıklı hizmet yaklaşımlarıyla perakende sektöründe faaliyet gösteren firmaların mağazacılık operasyonlarına yönelik kurumsal kargo hizmeti sunan GKN Kargo, sektörde kadın girişimci sayısını artırmak ve istihdamı desteklemek üzere bir kampanya başlattı.

Şirket, 2023 yılında kadın istihdamını yüzde 10 artırmayı hedefledi.

GKN Kargo acentesi olmak isteyen girişimciler 300 bin TL franchise bedeli dahil olmak üzere 500 ila 800 bin TL arası yatırım ile acente sahibi olabiliyor ve 6 ila 8 ay içinde yatırımını finanse edebiliyor.

Gelen kargoda yüzde 20, giden kargoda ise yüzde 30 kar sunduklarını belirten GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, 1 aracı ve 50 m2 üzeri kargo taşımaya müsait dükkanı olan ya da yer kiralayan yatırımcılarla franchise anlaşması imzaladığını belirterek, ″Sektörde oluşturdukları güven ve kaliteli hizmet politikasıyla kurumsal şirket ve markaların tercihi olmayı başardık. GKN Kargo olarak kaliteli hizmet yaklaşımı, sürekli yatırım vizyonu, Türkiye’nin birçok noktasında mağazaları bulunan anlaşmalı markaları ve güçlü referansları sayesinde yatırımcıların kazançlarını da destekliyoruz″ diye konuştu.

Müşteri deneyimi ve memnuniyetini artıran yenilikçi çözümleriyle sektörde fark oluşturduklarını kaydeden Akyürek, İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere 37 ilde yetkili servis sağlayıcı ile hizmet verdiklerini, yıl sonunda 81 ile ulaşarak yüzde 100 büyüme hedeflediklerini sözlerine ekledi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR