Derin Gündem
HV
19 MART Salı 05:52
Advert

İYİ Parti İzmit'te seçimlere hazırlanıyor

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığı, mahalle başkanlarına yönelik 'Seçim Semineri' düzenledi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 10-03-2023 15:51   Güncelleme : 10-03-2023 15:51
İYİ Parti İzmit'te seçimlere hazırlanıyor

 İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan seminerin 5 günlük zaman dilimine yayılarak tüm mahalle başkanlarına verileceğini söyleyen seminer ile ilgili bilgi veren Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Günay Özdemir,  mahalle ve köylerde İzmitli hemşerileri evlerinde ve işyerlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinleyerek, onların gönüllerine en samimi duygularımızla dokunmaya devam ettiklerini söyledi.

Asil-yedek ayrımı yapmaksızın tüm ilçe yönetim kurulu üyelerinin Kadın ve Gençlik Kollar olarak partili gönüllülerce çalışmaların temposunu her geçen gün artırma kararlılığında olduklarını belirten Özdemir, ″Malumunuz ülkemiz çok hayati bir seçim sathi mahallinde. Milletimizin, evlatlarımızın geleceğini etkileyecek bu seçimleri gerçekten Millet İttifakı ve İYİ Parti olarak çok önemsiyoruz. Buna paralel olarak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in memleketinde siyaset yapıyor olmamız  üzerimizdeki tarihi görevi  ve misyonu bir kat daha arttırıyor. İşte bu nedenlerden dolayı Teşkilat Başkanlığı olarak bu hafta içinde mahalle başkanlarımızı  ilçe binamızda misafir ederek sorunlarını dinliyor,  mahallelerimizde teşkilatlarımızı geliştirme ve genişletme yolunda adımlar atıyoruz. Çünkü partiler en uçtaki teşkilatlarının gücü oranında iddialı olabilirler. Mahalle başkanlarımızın ne kadar önemli bir görevi üstlendiklerinin  farkındayız″ diye konuştu.

Özdemir, ″Ülkemizin  güçlendirilmiş parlamenter sisteme geri dönmesi gerektiğini ve başta ekonomi olmak üzere hemen her alanda oluşan tahribata ilişkin  çözümlerimizi teşkilatlarımızla birlikte  halkımıza anlatmayı sürdüreceğiz″ dedi.

 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR