Derin Gündem
HV
19 MART Salı 05:47
Advert

Bodrum Belediyesi, afetzede kadınlarla buluştu

Muğla'da Bodrum Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla program ve ziyaretler düzenlerken Başkan Ahmet Aras, Gaziantep Adam Voleybol Takımı ile bir araya geldi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-03-2023 18:10   Güncelleme : 08-03-2023 18:10
Bodrum Belediyesi, afetzede kadınlarla buluştu

Bodrum Belediyesi Bitez Kafe’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Gaziantep Adam Voleybol Takımı ile kahvaltı düzenlendi.

Bodrum Belediyesi ve Bodrumspor AŞ ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltı etkinliğine Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Başkan Yardımcısı Ummahan Yurt, Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Zeynel Kılıç, Mehmet Dağoğlu, Teknik Direktör Adnan Kıstak, Yelken Şube Sorumlusu Hadi Türk ve Bodrumspor Coenda Medical Kadın Voleybol Takımı katıldı.

Başkan Aras, yaptığı konuşmada, bölgede büyük bir yıkım olduğunu ve insanlık dramının yaşandığını söyledi.

“KADINLARIN BAŞARILARI BÜYÜK BİR ROL MODEL”

Dünyada kadın mücadelesinin çok uzun soluklu bir mücadele olduğunu kaydeden Başkan Aras, ″Bodrum’da da biz bunu şu anda toplumsal cinsiyet eşitliği noktasında çalışıyoruz. Kadın hakları ile ilgili çok ciddi gelişmeler var. Bodrum’da siz kadınların başarıları büyük bir rol model diğer kadınlar için. Kızlarımız, çocuklarımız için sizler çok önemlisiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Kadın mücadelesinde kadın sporcuların da çok büyük bir yeri olduğunu düşünüyorum. Bunun içinde sizleri kutluyorum″ diye konuştu.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR