Derin Gündem
HV
19 MART Salı 06:13
Advert

A Milli Erkek Hentbol Takımı'nda Lüksemburg hazırlığı

EHF Erkekler EURO 2024 Elemeleri 1. Grup'taki üçüncü maçında 8 Mart tarihinde deplasmanda Lüksemburg ile karşılaşacak olan A Milli Erkek Hentbol Takımı'nın kamp hazırlık çalışmaları başladı.

SPOR
Giriş Tarihi : 28-02-2023 13:43
A Milli Erkek Hentbol Takımı'nda Lüksemburg hazırlığı

Başanternör Okan Halay yönetiminde 27 Şubat 2023 tarihinde Konya'da kampa giren 23 kişilik A Milli Takımı, Konya Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs Spor Salonu'nda çalışmalarını sürdürüyor.

A Milli Erkek Hentbol Takımı Başantrenörü Okan Halay antrenmanda yaptığı değerlendirmede; ″Yüreğimizdeki yaraları sarmak kolay degil. Öncelikle ülke olarak çok zorlu günlerden geçiyoruz. Yaşanılan felaket sözlerle anlatılamayacak kadar büyük, hentbol ailesi olarak Cemalimizi kaybetmek bizim için çok büyük bir kayıp. Vefat edenlere rahmet, sağ kurtulanlara acil şifalar, yakınlarına da sabırlar diliyorum. Dualarımız, o bölgede mücadele eden herkes için. Büyük Türk Milletinin bu günlerin de üstesinden geleceğine inanıyorum ve hentbol ailesi  olarak da elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Toplum psikolojisinin düzelebilmesi için de hayatın akışının bir an önce başlaması gerekmekte olduğunu hepimiz biliyoruz. Milli Takım olarak hedeflerimiz doğrultusunda tekrar çalışmaya başladık. Öncelikle psikolojik olarak kendimize gelmeye çalışacağız. Zamana ihtiyacımız var. Bu düşünceler doğrultusunda en erken zamanda Lüksemburg maçlarına hazır olmaya çalışacağız. Bu maçların önemini biliyoruz ve bir nebze olsun acılarımızı dindirmek, bir nebze olsun Cemalimizin yattığı yerde huzurlu olması için bu maçlardan galibiyetler almak istiyoruz.″ diye konuştu.

LÜKSEMBURG İLE İKİ MAÇ

Milli Takımımız'ın gruptaki üçüncü maçı, Lüksemburg'da Ulusal D’coque Spor Merkezi'nde TSİ 21.00'de başlayacak ve TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Milli Takımımız bu maçın ardından gruptaki dördüncü maçında yine Lüksemburg'u 12 Mart 2023'te Konya'da ağırlayacak. Konya Selçuklu Uluslararası Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 17.00'de başlayacak. Maç, TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

26 Nisan'da Portekiz ile ülkemizde karşılaşacak Milli Takımımız, gruptaki son maçını ise 30 Nisan tarihinde Kuzey Makedonya ile deplasmanda oynayacak.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR